Magasinet Kursen

Fotokurs/Workshop på Magasinet,
24-26 Maj

Workshop på Magasinet

Workshop på Magasinet

Magasinet – Innehåll & upplägg, PDF »

Pris: 3.300:-

Kursledare: Håkan Olsén

Det räcker med att kliva in i Magasinet för att locka fram experimentlusten och de galna idéerna. Här finns alla möjligheter att inspireras bortom det man trodde var möjligt. Lokalen är på 1250 kvm med en takhöjd på mellan 4-10 meter. Utanför finns också många spännande bakgrundsmotiv som definitivt inbjuder den fotointresserade.
Magasinets centrala läge på stationsområdet (5 minuters promenad från centrum) med direktaccess till tåg och buss gör det lätt att ta sig hit oavsett varifrån man kommer.

Vad kommer vi att fotografera?  Första dagen använder vi oss av Magasinets interiör/exteriör. Massor av olika människotyper kommer att bjudas in för Er att experimentera med i alla möjliga ljussituationer. Naturligt ljus, reflekterat ljus, studioljus.  Andra dagen åker vi på en fotografisk exkursion till Svärdsjö. Första delen kommer att utspelas i gammal kvarn som fortfarande är verksam. Mjölnaren är på plats tillsammans med ett antal modeller. Här finns det stora möjligheter till bra och annorlunda bilder.

Sedan käkar vi lunch i Svärdsjö.

Fas två utspelar sig i ett gigantiskt sandtag i närheten av Svärdsjö. Temat är av Nordamerikansk natur och dess urbefolkning i en liten ny tappning. Vackra hästar likaså.  Mycket lekfullhet och kreativitet utlovas! Hela dagen kommer att ägnas åt Svärdsjö alltså!

 

Anmälan gör ni här